Наскоро завршува уште едно весело, разиграно и интеркултурно училишно полугодие, благодарение на посветеноста, мотивацијата, позитивната енергија, трудот и љубовта на наставничките тандеми, учениците, родителите и соработниците на Нансен модел за интеркултурно образование.

Им благодариме на сите за одличната соработка и постигнувањата во 2019. година!