6 октомври, 2014 – Тренинг центарот за интегрирано образование при НДЦ Скопје ја објавува листата на избрани кандидати – добитници на целосни стипендии за учество на основното ниво на обука за Нансен модел за интегрирано образование.

[button linking=”default” link=”http://tcnmie.org/mk/lista-na-izbrani-kandidati-dobitnici-na-stipendii-za-osnovno-nivo-obuka-za-nansen-model-za-integrirano-obrazovanie” align=”center” size=”big” type=”wide” style=”simple” icon=”list” title=”Листа на избрани кандидати со целосна стипендија”]Листа на избрани кандидати со целосна стипендија
ОСНОВНО НИВО[/button]

Повикот за доделување на 20 целосни стипендии беше објавен на 18 септември 2014 г. и траеше до 28 септември, 2014 г.

НДЦ Скопје изразува голема благодарност до сите кандидати кои изразија голем интерес за учество на основното ниво на обука при Тренинг центарот за интегрирано образование.

Доколку имате дополнителни прашања, Ве молиме истите да ги испратите на contact@tcnmie.org