1 февруари, 2014 – Тренинг центарот за интегрирано образование при НДЦ Скопје ја објавува листата на избрани кандидати – добитници на целосни стипендии за учество на основното ниво на обука за Нансен модел за интегрирано образование.

[ct_button id=”button_29″ size=”small” solid=”0″ link=”/lista-na-izbrani-kandidati-koi-dobija-stipendija/” icon=”fa-book” arrow=”1″ color=”#” css_animation=”” animation_delay=””]Листа на избрани кандидати со целосна стипендија
ОСНОВНО НИВО[/ct_button]

Повикот за доделување на 20 целосни стипендии беше објавен на 15 јануари 2014 г. и траеше до 25 јануари, 2014 г.

НДЦ Скопје изразува голема благодарност до сите кандидати кои изразија голем интерес за учество на основното ниво на обука при Тренинг центарот за интегрирано образование.

Доколку имате дополнителни прашања, Ве молиме истите да ги испратите на contact@tcnmie.org