На 28 јуни, 2012 година Нансен Дијалог Центар Скопје во партнерство со Министерството за образование и наука на Р. Македонија свечено го одбележаа отворањето на првиот “Тренинг центар за интегрирано образование“ во Р. Македонија. На настанот присутввуваа Министерот…