(08.10.2010) Më  8.10.2010, me rastin e shënimit të Javës së fëmijëve,  u organizua dhe realizua një ekskursion njëditësh në Shkup. Në këtë ekskursion morën pjesë 40 nxënës, 4 arsimtarë dhe
(12-15.10.2010) Në periudhën nga 12-15.10.2010 shkolla ishte nikoqire e ekipit të mësueseve nga Sh.F.K “Marshall Tito” nga Strumica; Tena Zafirova dhe Zymbyl Çyçek. Qëllimi i vizitës ishte që mësueset nga
(20.10.2010) Të gjithë nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë të SHFID në mënyrë aktive marin pjesë në konkursin e artit figurativ në temë: Njerëzit e ndërtojnë paqen, e
(22.09.2010) Më datë 22.09.2010 në shkollën fillore “Fridtjof Nansen” u mbajt mbledhje me Këshillin e prindërve të kësaj shkolle. Mbledhja u organizua nga ana e menaxhmentit të Qendrës për Dialog
(01.09.2010) 1 Shtatori… Ditë e mrekullueshme! Në oborrin e shkollës SHFID “Fridtjof Nansen” sërish u dëgjua zhurma e fëmijëve e cila në të vërtetë e shënoi fillimin e vitit të
(09.06.2010) Fundi i vitit shkollorë 2009/2010 u rrumbullaksua me sukses me realizimin e shfaqes përfundimtare me temën: Kur të rritem dua të bëhem. Nxënësit nga dy gjeneratat morrën pjesë në realizimin
Ministri për arsim dhe shkencës I RM, Pero Stojanovski, Kryetari I komunes Jegunovcë Toni Kocevski dhe drejtori ekzekutiv I NDC Shkup Sasho Stojkovski nënshkruan marrëveshje për partneritet në për
(17.05, 2010) Me rastin e 17 Maj-it, Ditës së konstituimit të Norvegjisë, në shenjë falënderimi ndaj donatorit dhe finansuesit të projektit, Shkolla fillore dygjuhësore e integruar, në ambientet e shkolles
(05.04, 2010) Dita e tretë e Pashkëve. Siç është traditë për festën e Pashkëve miqtë shkojnë te njëri tjetri dhe u japin njëri tjetrit vezë të kuqe të shoqëruar me
(01.04, 2010) Me datë 01.04.2010, ditë e enjte, dita e shakasë, ose Aprilijadës, të gjithë nxënësit e klasës së I dhe II të fshatit Preljubishtë, ishin të maskuar në veshje