(09.06.2010) Fundi i vitit shkollorë 2009/2010 u rrumbullaksua me sukses me realizimin e shfaqes përfundimtare me temën: Kur të rritem dua të bëhem. Nxënësit nga dy gjeneratat morrën pjesë në realizimin
Ministri për arsim dhe shkencës I RM, Pero Stojanovski, Kryetari I komunes Jegunovcë Toni Kocevski dhe drejtori ekzekutiv I NDC Shkup Sasho Stojkovski nënshkruan marrëveshje për partneritet në për
(17.05, 2010) Me rastin e 17 Maj-it, Ditës së konstituimit të Norvegjisë, në shenjë falënderimi ndaj donatorit dhe finansuesit të projektit, Shkolla fillore dygjuhësore e integruar, në ambientet e shkolles
(05.04, 2010) Dita e tretë e Pashkëve. Siç është traditë për festën e Pashkëve miqtë shkojnë te njëri tjetri dhe u japin njëri tjetrit vezë të kuqe të shoqëruar me
(01.04, 2010) Me datë 01.04.2010, ditë e enjte, dita e shakasë, ose Aprilijadës, të gjithë nxënësit e klasës së I dhe II të fshatit Preljubishtë, ishin të maskuar në veshje
(30.03, 2010) Marsi është muaji gjatë së cilës e gjith natyra fillon të zgjohet. Sot në datën 30.03.2010 nxënësit e shkollës tonë e shënuan ditën e drurit. Përshkak të punëtorëve
(15.03, 2010) Më datë 15.03.2010 në shkollë na vizitoi përfaqësues i SUP - shërbyesit e uniformuar policor të stacionit policor në Tetovë. Kjo vizitë u organizua në kuadër të aktiviteteve
(26.02, 2010) Me datë 26. 02. 2010 në shkollën fillore rajonale “ Fridtjof Nansen” në f. Preljubisht u mbajt punëtoria “tufë lulesh për nënën” me rastin e festës ndërkombëtare të
(28.12, 2009) Me rastin e afrimit të Vitit të Ri dhe përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të këtij viti shkollor, më 28.12.2009 në SHFDI “Fridtjof Nansen” u organizua një shfaqje
(01 - 06.12, 2009) Një pjesë e arsimtarëve dhe prindërve të nxënësve të brezit rë ri të cilët mësojnë në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar në fshatin Prelubishtë, në Komunen