(01.09, 2009) Më 1 Shtator, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” filloi ora e parë shkollore. Në diten e parë shkollore, përveq nxënsve fillestar nga viti I kaluar,
(15.06, 2009) Me rastin e përfundimit me sukses të vitit shkollor të gjeneratës së parë të nxënësve të Shkollës fillore dugjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen”, në Komunen e Jegunovces u
(17.05, 2009) Më 17 Maj 2009 NDC Shkup, në bashkëpunim me Kryetarin e Komunes Jegunovce, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar, për herë të parë u shënua 17 Maji –
(09.05, 2009) Më datë 09.05.2009 arsimtarët dhe nxënësit e SHFDGJI “Fridtjof Nansen” organizuan dhe realizuan një piknik njëditor në Kalanë e Tetovës. Qëllimi i këtij pikniku ishte: njohja me objektet
(27.04, 2009) Më datë 27 prill, Shkollen dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” në fshatin Jegunovcë e vizitoi Zëvendës ministrja e arsimit dhe shkencës zonjusha Lindita Qazimi. Zëvendës ministrja e arsimit
(26.04, 2009) Prej 26.04.2009 (e diel) prindërit e nxënësve të SHFDHI “Fridtjof Nansen” vullnetarisht filluan të rregullojnë oborrin e shkollës, gjegjësisht të ndërtojnë hapësiren për parking për nevojat e shkolles.
(21.04, 2009) Më datë 21.04.2009, diten e tretë të Pashkëve, festa e krishterëve, nxënësit dhe arsimtarët e Shkollës së integruar “Fridtjof Nansen” ishin në vizitë të familjes Misajllovski në fshatin
(29.01, 2009) Shkollen fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” në fshatin Prelubishtë e vizitoi Komesari i lartë i OSBE për minoritetet, ambasadori Knut Volebek. Përfaqësuesit e OSBE posaqërisht u interesuan
(28.12, 2008) Nxënsit e Shkollës fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” në fshatin Prelubishtë i vizitoi Gjyshi Dimër ndërsa nxënësit, për nder të tij dhe për nder të prindërve të
(05.12, 2008) Eva Bueie Nygård – Drejtor në Shkollen fillore “Vidarheim“ në komunen Ојеr në Norvegji, e shoqëruar prej Profesor Steinar Brin – drejtor i rrjetit Nansen në Ballkan, më