Sot për vizitë në Qendrën për dialog Nansen Shkup ishte Komisioneri i Lartë i OSBE-së për Pakicat Kombëtare, z. Kairat Abdrakhmanov. Gjatë takimit biseduam rreth punës së organizatës tonë dhe planet tona për vitin 2022.