Sot u realizua takim midis ekipit të Qendrës për dialog Nansen Shkup dhe  drejtoreshës ekzekutive të Qendrës Oslo, Karolina Olofsson. Bashkë biseduam rreth zhvillimit dhe realizimit të aktiviteteve të organizatës, gjithashtu edhe për mundësi bashkëpunimi në të ardhmen mes dy organizatave.