Më datë 27 prill, Shkollen dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” në fshatin Jegunovcë e vizitoi Zëvendës ministrja e arsimit dhe shkencës zonjusha Lindita Qazimi. Zëvendës ministrja e arsimit i vizitoi dy klasët.