Trajnimi i Modulit B u pasurua një trajnim nga Dr. Lin Xhonston në temën “Qasja kundër njëanshmërisë dhe arsimi i integruar” për të katër grupet. Ky trajnim është rezultat i një bashkëpunimi midis QDN Shkup dhe Këshillit për Arsimin e Integruar të Irlandës Veriore.