Драги пријатели и соработници,

со задоволство го споделуваме Годишниот извештај за 2020.година преку кој се надеваме ќе добиете мноштво на корисни и интересни информации за нашата работа.

Истиот е достапен на следниов линк: Годишен извештај 2020